Pomislio da je glavni šerif u gradu: Uhapšen nekadašnji fudbaler Barselone

Brazilska policija privela je Daglasa Pereiru (32) bivšeg igrača katalonskog velikana, Bešiktaša, Benfike i Sportinga jer je pucao iz pištolja na javnom mestu.

Redakcija
25. maj 2023, 1:25

Nekadašnji bek Barse Daglas. (Foto: /)

Brazilski bek Daglas Pereira (32) bio je uhapšen zbog sumnje da je 21. aprila pucao iz pištolja na javnom mestu, javio je "Globo Esporte". Kako se navodim, čeka ga suđenje za nelegalno posedovanje vatrenog oružja i pucanje iz njega.

Nekadašnji igrač Barselone, čiji je član bio od 2014. do 2019, osumnjičen je da iz pištolja pucao u vazduh na parkingu posle svađe sa grupom ljudi. Navodno je bio pod dejstvom alkohola. Policija je posle pucnjave uhapsila Pereiru, ali pištolj nije pronašla.

Fudbaler je pušten dva dana kasnije iz pritvora i sad ga očekuje suđenje zbog ilegalnog posedovanja vatrenog oružja i pucanja iz njega.

Barselona je 2014. godine dovela Pereiru iz Sao Paula za četiri miliona evra. Brazilac je od 2014. do 2019. upisao samo osam utakmica za katalonski klub, koji ga je slao na pozajmice u Sporting Hihon, Benfiku i turski Sivas. Bešiktaš ga je doveo kao slobodnog igrača 2019, ali je za istanbulski tim upisao svega sedam mečeva za tri godine.