Partizan pušta još jednog talentovanog igrača: Zbogom Humska, Nikola Terzić nastavlja karijeru u Izraelu!

Kada su počele pripreme crno-belih, Igor Duljaj nije pružio šansu mladom ofanzivcu, a on će sreću poražiti u drugoligašu Hapoelu Um al-Fahmu sa kojim će potpisati trogodišnji ugovor.

Redakcija
18. septembar 2023, 7:25

Nikola Terzić. (Foto: partizan.rs)

Bio je velika nada, obećavao mnogo, ali ipak napušta Humsku! Nikola Terzić (22)uzeo je ispisnicu iz Partizana i nastaviće karijeru u Izraelu. Mladi krilni napadač je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom iz Humske i karijeru nastavlja u drugoligašu Hapoelu Um al-Fahmu, sa kojim će potpisati trogodišnji ugovor, saznaje Telegraf.rs.

Nikola Terzić je u Partizanu označen kao prekobrojan, po povratku sa pozajmice iz turskog drugoligaša Bandirmaspora, trener Igor Duljaj želeo je da mu pruži mogućnost da se dokaže na pripremama u Sloveniji. Status mu se nije promenio, jer su crno-beli odlučili da pored Kvinsija Meniga, i pojačanja Ksandera Severine i Alda Kalulua, priliku pruže svojoj deci iz omladinske škole – Janku Jevremoviću i Nemanji Trifunoviću.

Terziću predočeno da je najbolje za njega da pronađe bolju sredinu. Bilo je priče i mogućnosti da se tokom trajanja prelaznog roka u Srbiji igrač okuša u Radničkom iz Kragujevca, IMT ili Radniku. Do dogovora sa pomenutim klubovima nije došlo. Terzić je u Partizan stigao februara 2021. godine, 
za crno-bele je u dve i po sezone odigrao 48 mečeva, postigao sedam golova i upisao tri asistencije...