Partizan od danas na pripremama u Termama Čatež: Aleksandar Stanojević poveo 36 igrača, puno njih otpada posle Slovenije!

Posle osam dana rada u Termama Čatež kadar će biti skraćen, a u međuvremenu se očekuju i pojačanja i odlasci u Humsku.

Redakcija
20. jun 2024, 10:35

(Foto: partizan.rs)

Fudbaleri Partizana, predvođeni trenerom Aleksandrom Stanojevićem, putuju na prvu fazu priprema u Sloveniju, gde će boraviti do 28. juna. U novom bazi u  Termama Čatež izvršiće se selekcija tima koji će u narednoj sezoni nositi crno-bele.

Aleksandar Stanojević je na put poveo čak 36 fudbalera. U Beogradu je ostao samo mladi Bogdan Mirčetić, koji je prosleđen na pozajmicu u Radnički 1923, a ekipi će se naknadno priključiti stranci Gajas Zahid, Bibars Natho i Ksander Severina, kojima je omogućen duži odmor.

Među putnicima je i štoper Natan De Medina, koji u protekloj sezoni nije upisao debi u Superligi Srbije. Međutim, Stanojević je doneo odluku da Belgijanac ipak bude uz tim.

Partizan je do sada angažovao samo napadača Đorđa Jovanovića, pozajmljenog iz švajcarskog Bazela, a klub intenzivno radi na dovođenju još nekoliko pojačanja na kritičnim pozicijama. Traži se levi bek, potom štoper i zadnjeg vezni

Planirano je osam dana rada i dva kontrolna meča sa slovenačkom ekipom Bravo kao i Borcem iz Banjaluke (26. i 27. juna). Partizan posle ide u Rusiju gde će odmeriti snage sa Dinamom i CSKA, odnosno Lokomotivom.

Na spisku putnika u Sloveniju se nalaze: golmani - Jovanović, N.Stevanović, Krunić, V. Stevanović; defanzivci - Živković, Filipović, Stojković, Roganović, Petrović, Kovačević, Miličić, Simić, Marković, Medina, Antić; vezni igrači - Šćekić, Ugrešić, D. Janković, Stjepanović, Kanute, Ovusu, Severina, Kalulu, Jevremović, Goh, A. Janković, Trifunović, Petković, Natho, Zahid; napadači - Saldanja, Nikolić, Baždar, Đ. Jovanović i D. Jovanović.