Partizan je imao probleme, ali Igor Duljaj je to očekivao: Pozitivno je što smo videli mladog Jovanovića, ali ovu utakmicu već smo zaboravili

Igor Duljaj priznaje da je teško odigrati i pobediti utakmicu kada svi očekuju sigurnu pobedu. Grafičar je bio tvrd protivnik.

Redakcija
7. decembar 2023, 6:28

(Foto: partizan.rs)

Partizan je postigao svoj cilj, a to će praktično biti sve što će danas ostati u sećanju treneru Igoru Duljaju. Strateg vodećeg tima lige je kao pozitivnu stvar iz utakmice Kupa Srbije protiv Grafičara istakao i gol Dušana Jovanovića.

"Iskreno, očekivao sam ovakvu utakmicu. Imao sam ih i kao igrač. Znao sam da će rival biti motivisan. Oni su igrali maksimalno odgovorno, mlada su ekipa sa željom da se dokazuju. Mnogim igračima Grafičara predviđam lepu budućnost.

Mnogo je teško igrati svaki meč na pobedu, naročito kada je unapred upisana. Cilj je ostvaren. Pozitivna stvar da je publika mogla da vidi mladog Jovanovića koji je postigao gol. Ova utakmica je već zaboravljena... Hvala publici koja je došla da nas podrži po ovom hladnom vremenu", rekao je Duljaj.