Oglasila se supruga Milana Borjana: Snežana Borjan poslala moćnu poruku Barahu Baharu i upravi Crvene zvezde

Zauvek moj broj 1, napisala je supruga čuvenog golmana i jasno stavila do znanja šta misli o odluci izraelskog trenera da sa gola skloni čoveka koji je sa klubom uzeo šest vezanih titula.

Redakcija
1. jun 2023, 1:21

Snežana i Milan Borjan. (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Najava njegovog sklanjanja sa gola Crvene zvezde izazvala je neviđen šok u srpskoj fudbalskoj javnosti! Tim povodom oglasila se na "Instagramu" Snežana Borjan, supruga kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, nakon radikalne odluke novog trenera crveno-belih Baraka Bahara.

Izraelski fudbalski stručnjak saopštio je Milanu Borjanu u telefonskom razgovoru da više neće biti prvi golman ekipe. Kapiten Crvene zvezde je sa suprugom i sinom na odmoru u Parizu. Golman  Zvezde se osetio povređenim, smatra da nije zaslužio takav tretman nakon svega što je uradio za crveno-bele.

"Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povrijeđen, jer nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi", rekao je Milan Borjan za "Sportski žurnal".

Milan Borjan

Objava Snežane Borjan. (foto: Zvanični FB/TW/IG igraća)

Ubrzo se oglasila i Snežana Borjan.

"Zauvek moj broj 1", napisala je supruga čuvenog golmana i jasno stavila do znanja šta misli o odluci Baraka Bahara.

Milan Borjan od 2017. godine nosi dres Crvene zvezde, sa kojom je osvojio šest uzastopnih titula i tri duple krune.