Obožava Vanju Milinkovića Savića i Novaka Đokovića: Ko je istetovirana rumunska teniserka koja dolazi u Beograd da gleda fudbalski derbi Zvezda-Partizan

Rumunska teniserka, Andrea Prisakariju objavila je da će gledati najvažniji meč srpskog fudbala u Beogradu, koji se igra 9. marta.

Redakcija
26. februar 2024, 8:52

(Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Talentovana rumunska teniserka Andrea Prisakariju (24) probija se u svetu "beligSporta" a za uzora je uzela ni manje ni više nego Novaka Đokovića. Srpski as i najbolji igrač na svetu joj je omiljen, a pored tenisa atraktivna Rumunka obožava i fudnal.

Tako je nedavno na svom X nalogu napisala da će 9. marta biti u Beogradu, a razlog je večiti fudbalski derbi između Crvene zvezde i Partizana! Duel u srpskoj prestonicu će se igrati na stadionu "Rajko Mitić".

"Imam novosti! Planiram da gledam meč Crvena zvezda - Partizan u martu. Uzbuđena sam! O moj Bože, ali stvarno!", napisala je Rumunka na društvenoj mreži.

Teniserka iz Rumunije je jedna najatraktivnijih devojaka u ovom sportu, ima dosta tetovaža, objavljuje zanimljive video zapise tokom treninga, a na "Instagramu" ima 40.000 pratilaca, a omiljeni golman joj je Vanja Milinković Savić, reprezentativac Srbije.