Novi sukob navijača Zvezde i Partizana: Krvavi obračun na Novom Beogradu, mladić u kritičnom stanju!

Sukob se dogodio na košarkaškom terenu u Gandijevoj ulici, u sukobu učestvalo više od 40 osoba, a povređeni primljeni na Vojno-medicinsku akademiju.

Redakcija
23. mart 2023, 10:37

Navijači Crvene zvezde. (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Nema mira, ni pomirenja među navijačima dva najveća srpska kluba, Crvene zvezde i Partizana. U krvavom obračunu Delija i Grobara na Novom Beogradu u Gandijevoj ulici, povređeno je najmanje deset osoba dok se Nikola Ž. (30) nalazi u kritičnom stanju i lekari mu se bore za život, dok su ostali povređeni primljeneni na Vojno-medicinsku akademiju!

Kako navode pojedini mediji, u tuči je učestovalo više od 40 ljudi, mešu njima je bilo i dece! Kako prenosi Telegraf.rs navijači Partizana igrali košarku na terenu kada su iz žbunja istrčali navijači Cvene Zvezde. Na glavama su imali kapuljače, a u rukama motke i palice.

Sve se desilo sinoć oko 23.00 sata, a očevidci su kazali da su pojedini učesnici tuče pobegli ka Zemunu. Policija je pronašla palice i motke, kao i ostale dokaze, a više osoba je prebačeno u bolnicu.

"Doktori se bore za život mladića koji je dobio teške povrede. Policija je uzela snimke kamera, ali i obavila razgovor sa povređenima", prenose mediji.

Tuče navijača česte su na Novom Beogradu. Huligani koriste sve situacije, a neretko to budu i dogovorene tuče.