Novi skandal u srpskom fudbal: Afrikanac posramio sve na Džajićevom Ubu!

Fudbaler iz Gane Kvaku Karikari (20) u dresu Jedinstva posle postignutog gola protriv Slobode u Prvoj ligi Srbije nepristojno gestilurao, hvatao se za međunožje okrenut ka klupi tima uz Užica pa je dobio crveni karton.

Redakcija
24. mart 2023, 8:24

Kvaku Karikari. (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Skandal na Ubu! i To na stadionu koji nosi ime Dragana Džajića, novoizabranog predsednika FSS! Fudbaler domaćeg Jedinstva iz Gane Kvaku Karikari (20), sramno je proslavio gol u 25. kolu Prve lige Srbije.

Ekipa sa Uba je odigrala meč bez pobednika rezultatom 1:1 protiv Slobode iz Užica, a fudbaler iz Gane je nakon izjednačujućeg pogotka u 43. minutu dobio crveni karton.

Naime, posle datog gola tamnoputi centarfor domaćih je dotrčao do klupe za rezervne igrače Slobode gde je bezobrazno gestikulirao! Najpre je "ućutkivao" rivale, a onda se uhvatio za međunožje! Gosti su skočili sa klupe, burno reagovali, ali je brzom intervencijom sprečen obračun sa nevaspitanim Afrikancem. 

Marina Živković koja je delila pravdu na vom meču je prvo pokazala Karikariju žuti karton, ali je ubrzo promenila odluku i iz džepa izvadila crveni karton.