Novi problemi u Partizanu posle eliminacije iz Kupa: Slučaj Patrik Andrade potresa Humsku!

Vezista crno-belih sa Zelenortskih ostrva odlučno demantovao da je dao bilo kakav intervju za medije u Azerbejdžanu u kome napada svoj novi klub Partizan.

Redakcija
30. septembar 2022, 9:45

Patrik Andrade. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Posle šokantnog starta u Superligi i kvalifikacijama za Ligu Evrope, smene trenera Ilije Stolice i mnogo organizacionih problema, Partizan je proteklih nekoliko nedelja uspeo da se konsoliduje, ekipa je pod vodstvom novog stručnjaka Gordana Petrića zaigrala kako zna i rezultati su krenuli. Crno-beli su se na radost armije svojih navjača probudili. Međutim, uzlanu liniju je prekinuo neočakivana eliminacija u Kupu Srbije posle penala od Radničkog iz Sremske Mitrovice.

U Humskoj se još nisu oporavili od šoka doživljenog protiv prvoligaša, usledio je novi udarac. Naime, pojačanje sa Zelenortskih ostrva, Patrik Andrade, navodno je dao intervju za jedan medij iz Azerbejdžana gde napada Partizan. Usledio je munjeviti demant samog igrača.

Andrade objava
Objava igrača na "Instagramu" (foto: Zvanični FB/TW/IG igraća)

"Moram da kažem da se užasno osećam jer moram ovo da napišem i objasnim rečenice iz intervjua koje nikada nisam dao, posebno ništa protiv Partizana! Jedina istina je da mi je od prvog dana ovde kao kod kuće, da su me svi saigrači prihvatili na najbolji način i sa svima sam u odličnim odnosima. Tačno je, loše smo počeli, otišlo je 11 igrača, promenio se trener. Ali istina je i da smo se vratili i počeli da igramo sjajan fudbal! Ko će igrati i na kojoj poziciji zavisi samo od trenera i to svaki profesionalni fudbaler zna. Nije tačno da sam se pokajao što sam došao u Partizan! Nikada nisam rekao tako nešto! Moja porodica je ovde, imamo sjajan život i proći ćemo kroz sve uspone i padove zajedno, kao tim“, napisao je na društvenim mrežama Patrik Andrade.

Vezista koji je letos došao u Humsku i standardni reprezentativac Zelenortskih ostrva igra sve bolje, poseban doprinos je dao na meču protiv Nice u Beogradu.

"Pre dolaska u Partizan zvali su me uz reči da ću uživati u svemu i da ćemo igrati dobar fudbal. Ali došao sam ovde i sve je bilo drugačije. Tim ima samo 15 igrača, Drugim rečima, ne možemo da igramo 11 protiv 11 na treningu. Iako se mnogo borim, ne mogu da igram na svojoj poziciji, zato je sve što mi govore drugačije. Nikada nisam bio tako srećan kao u Karabagu. Moj dom je bio tamo i nisam morao da odem. Nisam bio srećan što sam pogrešio i kasno je da ispravim ovu grešku. Definitivno ću se vratiti jednog dana tamo. Ako bude ponude, neću razmišljati dvaput“, pisalo je u objavi medija iz Azerbejdžana .