Nova lepotica u srpskom fudbalu: Ko je Jana Mihailović, voditeljka na Zvezda TV

Ova atraktivna dama vodi čak tri emisije na klupskog televiziji velikana sa Marakane, a publka je mogla da je vidi i u nekoliko srpskih popularnih serija jer se bavi i glumom.

Redakcija
28. septembar 2023, 9:22

(Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Fudbal odavno nije samo muški sport! U čitavom svetu ekspanzija je ženskog fudbala, sve više devojčica obva kopačke, a obno što je još značajnije z apromociju je činjenica na TV ekranima možemo videti sve višđe lepih dama koje komentarišu fudbalske utakmice i događaje.
Sve više prelepih i atraktivnih dama možemo videti u srpskom fudbalu.

Vodeći srpski klubovi Crvene zvezde i Partizana sve više pažnje posvećuju promociji na društvenim mrežama i klupskoj televiziji. Upravo se na TV Zvezda pojavilo jedno novo, atraktivno lice. Jana Mihailović za kratko vreme osvojila je srca navijača. A, do Marakane je stigla preko - Holivuda! Jana je Glumica, novinarka, voditeljka, tv lice... 

"Pored završene Akademije Umetnosti u klasi profesorke Mirjane Karanović, studirala sam i novinarstvo. Glumom se bavim ceo život i može se reći da mi je to i posao i najveća ljubav. Neko sam ko ceni autentičnost i zbog toga sam odlučila da se trenutno pored glume posvetim i televiziji. I pored toga što sam i ranije radila u medijima, mislim da je televizija trenutno bolji način da se nečiji talenat i intelekt prepozna. Na televiziji su važni brzina uma, snalaženje, improvizacija, nalaženje inspiracije koja se, ako znaš taj posao, dobija od sagovornika", rekla je Jana u intervjuu za "Kurir".

Zvezda TV je dakle dobila glumicu u svom tmu...

"Na Zvezda TV vodim tri emisije. "Zvezda je porodica", "Ukusi zvezdaša" i "Budi deo Zvezde". Moja omiljena emisija kojoj sam najprivrženija je definitivno "Zvezda je porodica" i kao neko ko se godinama unazad bavi humanitarnim radom, veliko mi je zadovoljstvo što baš u ovoj emisiji FK Crvena zvezda zajedno sa fondacijama "Srbi za Srbe" i "Delije" na Marakani ugošćava ugrožene porodice širom Srbije, i na taj način podseća iznova u svakom novom izdanju emisije da je porodica osnova svega".

Janu Mihailović je publika videla u sjajnim serijama.

"Od serija u kojima sam do sada igrala volim da izdvojim "Urgentni Centar" i "Ljubavne zalogaje". Serija "Pasjača" i film "Iza Kamere" je nešto što će publika tek imati prilike da vidi, kao i holivudsku seriju "Jack Ryan" u produkciji "Paramounta & Warner Brosa" na platformi Amazon sa Džonom Krasinskim i Mičel Penom u glavnim ulogama", otkriva Jana.

Atraktivna dama u svetu fudbala otkrila je kako se oseća u svetu fudbala.

"Nikada nisam imala nepristojne ponude, tačnije, možda i jesam ali da se ne sećam jer ja sa tim umem da se izborim tj. lako se izborim sa svim što mi ne odgovara tako što se pravim da to jednostavno za mene ne postoji".