Nova bomba iz Novog Pazara: Bivši Partizanovci samo pristižu, Sejduba Suma, Adem Ljajić, a sada i Marko Šćepović!

Nedašanji reprezentativac Srbije i špic Olimpijakosa, Majorske, Tereka, Muskrona, ostaće do kraja sezone u Novom Pazaru i sa bivši vedeta crno-belih pokušaće da klub odvede u vrh tabele.

Redakcija
18. septembar 2023, 1:03

Marko Šćepović. (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Nema pauze! Novi Pazar je posle Sejdube Sume i Adema Ljajića angažovao još jednog nekadašnjeg igrača Partizana. Marko Šćepović (32), biće novi centarfor plavo-belih i ostaće u klubu do kraja sezone, preneo je Mozzart sport.

Marko Šćepović je kraj Jošanice stigao iz španskog trećeligaša Luga, a prethodno je igrao dve sezone za kiparsku Omoniju.

"Stigao je novi bombastični napadač, Marko Šćepović (191cm), u FK Novi Pazar! Ovaj momak, poznat po svojim golgeterskim veštinama, dolazi pravo iz Španije, tačnije FC Luga, da osvoji srca naših navijača. Sa više od 125 golova u renomiranim ligama Španije, Turske, Srbije, Mađarske, Grčke i Kipra, i sa nekoliko šampionskih titula u svojoj torbi, Šćepović je pravo pojačanje koje smo čekali", navodi se u objavi Novog Pazara na društvenim mrežama.


Marko Šćepović je svejevremeno igrao u Olimpijakosu, Majorki, Tereku, Muskornu, Fehervaru, Rizesporu, Buriramu.

"Sada je Šćepović spreman da trese mreže u našem dresu i donese nam nove radosti. Uprava kluba je zatvorila prelazni rok sa ovim izvanrednim pojačanjem", piše u saopštenju kluba.