Ni Nenad Milijaš ni Vladimir Petrović Pižon: Zna se ko će biti novi selektor U21 reprezentacije Srbije!

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije treba na sednici zakazanoj za 30. maj da ukaže poverenje Dušan Đorđeviću (53), nekadašnjem treneru Čukaričkog, Radnika i kruševačkog Napretka.

Redakcija
16. maj 2023, 11:46

Mlada selekcija Srbije. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Čeka se samo da bude zvanično!
Mlada reprezentacija Srbije posle otkaza koji je dobio Goran Stevanović, nekadašnji igrač i  trener Partizana, imaće novog trenera. U srpskoj javnosti se govorilo o Nenadu Milijašu, kao i o Vladimiru Petroviću Pižonu, koji su navodno figurirali da preuzmu kormilo Orlića ali nijedan od pomenutih stručnjaka neće biti novi selektor mlade reprezentacije Srbije.

Brigu o "orlićima" vodiće Dušan Đorđević (53), prenosi "Sportski žurnal", a biće imenovan na mesto selektora 30. maja na sednici Izvršnog odbora FSS.


Dušan Đorđević
Dušan Đorđević. (foto: ataimages.rs)
Dušan Đorđević je kao igrač imao izuzetno uspešnu karijeru, nastupao je za Obilić, Zvezdaru, Radnički Niš, potom je kao trener predvodio beogradski klub Milutinac, Bežaniju, pa IMT. Radio je kao asistent u Čukaričkom i Vojvodini da bi potom samostalno trenirao Čukarički i Radnik iz Surdulice u Superligi. Ovu sezonu u junu 2022. godine započeo je u kruševačkom Napretku, ali se sa "čarapanima" rastao u februaru 2023. godine.