Nema Dušana Tadića, nema Edina Džeka, skandal u Turskoj: Fenerbahče posle minut izašao sa terena protiv Galatasaraja, ovo je razlog!

Fenerbahče na finale Superkupa izašao na teren sa omladincima, odmah primio gol i otišao sa terena.

Redakcija
7. april 2024, 9:23

(Foto: pigac.si)

To se dogodilo! Fenerbahče je održao obećanje, u meču za trofej Superkupa Turske protiv najvećeg rivala Galatasaraja izašao je  sa omladincima i napustio teren.

Fenerbahče se danas pojavio sa mladim igračima na terenu i povukao se sa njega posle samo minut igre. Skandal i presedan u meču koji je trebalo da bude svetinja na stogodišnjicu državnosti Turske.

Finale izmeđ ljutih rivala je trebalo da se odigra još u decembru u Saudijskoj Arabiji ali nije počelo jer su tamošnje vlasti zabranile igračima majice sa likom oca turske moderne države Kemala Ataturka. Ekipe nisu ni izašle na teren i vratile su se za Tursku...

Svi igrači u timu žuto-plavih su bili iz U19 tima i na terenu su proveli samo minut. Čim je lopta krenula sa centra, Mauro Ikardi je zatresao mrežu Fenerbahčea posle čega je usledio prekid. 

Fenerbahčeu verovatno sledi žestoka kazna od strane FS Turske ali su u klubu spremni na rat sa Savezom zbog incidenata na gostovanjau u Trabzonu kada su domaći huligani napali gostujuće fudbalere.