Ne predaje se, nastavlja borbu: Nemanja Vidić u Fudbalskom savezu Srbije

Legendarni kapiten Crvene zvezde i Mančester Junajteda se pojavio na redovnoj godišnjoj skupštini FSS.

Redakcija
28. maj 2024, 8:08

Nemanja Vudući Dragoljub Vukadinović. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Nemanja Vidić, legendarni srpski fudbaler, došao je na Skupštinu Fudbalskog saveza Srbije. Njegov mandat je verifikovan u novom sazivu, ali kandidat za predsednika koji je u izbornoj trci bio poražen od Dragana Džajića se do sada nije pojavljivao na ovakvim skupovima.

Nemanja Vidić je došao u Staru Pazovu zajedno sa predsednikom Metalca iz Gornjeg Milanovca i nekadašnjim potpredsednikom Partizana, Dragoljubom Vukadinovićem.

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održana je Treća redovna sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije. Sednicu je otvorio predsednik Dragan Džajić, a bilo je prisutno 63 delegata od 81 koliko ih broji Skupština FSS. Pred početak sednice, članovima Skupštine obratio se predstavnik UEFA Luka Nikola, koji je preneo pozdrave predsednika UEFA Aleksandera Čeferina i generalnog sekretara UEFA Teodora Teodoridisa.

Na tom skupu svi delegati su jednoglasno dali novi mandat selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju kome je ugovor produžen do Mundijala u SAD, Kanadi i Meksiku 2026. godine.