Nastavlja se životna bitka Džonatana Bolingija: Afrika ga upropastila, evo u kakvom je stanju napadač Vojvodine!

Pauzu u Superligi zbog obaveza reprezentacije Srbije, napadač iz DR Kongo iskoristio da ode u Afriku, a po povratku se suočio sa teškim zdravstevenim problemima zbog koji je zaršio u novosadskoj bolnici.

Redakcija
18. septembar 2023, 5:58

Džonatan Bočingi u duelu sa Stamenićem iz Zvezde. (Foto: www.crvenazvezdafk.com)

Drama se nastavlja! Fudbalski klub Vojvodina objavio je najnovije informacije o stanju svog napadača Džonatana Bolingija, koji je u teškom stanju i na intenzivnijnezi posle povratka u Srbiju iz Afrike.
 
"Njegovo zdravstveno stanje se definitivno poboljšava, ali je još uvek ozbiljno. On je i dalje na veštačkoj ventilaciji, ali se planira da se ovih dana diskonektuje. Urađene su dodatne analize i mi smo u stalnoj komunikaciji sa doktorima iz Instituta", rekao je doktor Vojvodine Borko Vukosav.

Superligaš iz Novog Sada je najavio da će uskoro izneti više informacija o stanju svog napadača, koji je stigao ovog leta u Novi Sad. Zbog njega su hitno u Novi Sad došli i ambasador njegove zemlje, DR Kongo, Žozef Kalala i njegova supruga.

Džonatan Bolingi je dve nedelje proveo u svojoj zemlji za vreme pauze zbog mečeva reprezentacije i čim se vratio u Srbiju prijavio je tegobe. Završio je u bolnici.

Bolingi je u karijeri igrao pored Vojvodine i za Antverpen, Muskron, Standard Lijež, Lozanu, Buriram, Ankaraguču...