Mladi špic otišao iz Milana: Marko Lazetić kod Miroslava Klosea

Nekadašnji član Crvene zvezde i reprezentativac Srbije nastaviće karijeru u austrijskom Altahu kao pozajmljen igrač narednih šest meseci.

Redakcija
2. februar 2023, 9:25

Marko Lazetić napušta rosonere. (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Mnogi su ga tražili, ali je on je izabrao da napusti Italiju. Mladi napadač Milana, dete Crvene zvezde Marko Lazetić nastaviće karijeru u Austriji. Njegov novi klub biće Altah, koji trenira legenda evropskog i nemačkog fudbala Miroslav Klose!

Za usluhe mladog napadača Orlova ove zime živo se zanimala Sampdorija, čiji je trener Dejan Stanković dobro znao kvalitete mlađanog Lazetića još iz beogradskih dana kada su sarađivali. Puls su opipavali i neki članovi Serije B. Pominjali su se i švajcarski Bazel i Jang Bojs. Milan je dugo tražio klub Marku Lazetiću koji će mu obezbediti ozbiljnu minutažu i dati mu mogućnost da se razvija. Izbor je pao na Altah.

U žestokoj konkurenciji koja vlada među rosonerima, Lazetić nije uspeo da se izbori za minutažu. Olivije Žiru, Divok Oriđi, Ante Rebić i još kad se vrati Zlatan Ibrahimović...Nije bilo prostora i za Lazetića.