Milan Borjan prešao iz Crvene zvezde u Slovan, ali njegova supruga i dalje gleda Superligu Srbije: Evo zašto je Snežana Borjan gledala Čukarički!

Kamere su snimile atraktivnu plavušu na tribinama stadiona na Banovom brdu na susretu protiv niškog Radničkog, a razlog njene posete je bio Nenad Filipović, golman Čukaričkog, inače njen rođeni brat.

Redakcija
30. jul 2023, 8:59

Snežana Borjan sa prijateljicom na tribinama stadiona na Banovom brdu. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Nema Milana Borjana, ali ona i dalje gleda utakmice Superlige Srbije! Legendarni golman i doskorašnji kapiten iz Crvene zvezde već je u Slovanu iz Bratislave, ali je njegova supruga Snežana Borjan otišla je na meč 1. kola Superlige između Čukaričkog i Radničkog. Jasno je i zbog koga!

Porodica Milana Borjana se neće seliti u Bratislavu, odlučili su da zbog poslovnih obaveza ostanu u Beogradu. Tako je Snežana Borjan slobodno popodne iskoristila da pogleda utakmicu 1. kola Superlige, pa su je TV kamere snimile na Banovom brdu.

Snežana Borjan je u društvu prijateljice pratila utakmicu jer je na golu Čukaričkog bio njen rođeni brat Nenad Filipović (36), kome je to debi za "brđane".

Snežana Borjan je nedavno ustalasala srpsku javnosti kada se oglasila posle odlaska Milana Borjana iz Zvezde, odgovorivši energično na izjavu generalnog direktora kluba sa Marakane Zvezdana Terzića da je Barak Bahar od njega tražio da "precrtaju Borjana". .

"Draga Zvezdo, porodico, jer vi ste u našoj kući bili šest godina, a u Milanovom srcu tu ste i dalje. Mislim da se i najgore stvari mogu reći sa stilom. Brojan vas je posle mnogo godina bez titule uveo u Evropu, osvajao titule i duple krune, da ne nabrajam redom sve uspehe. Znate li šta je najvažnije? Što bi svi koji stvarno žive za Zvezdu i ne zanima ih lični interes, već ih vodi ljubav ka crveno-belom timu, ai oni koji malo znaju fudbala rekli uvek 'Zovite Borjana'. Za to se živi, zar ne? Ne zaboravite da od vas uče mladi ljudi koji ostavljaju srce na terenu, iz ovoga mogu da nauče da će završiti isto kao Brojan, koji je Zvezdi dao sve i doneo ogromne uspehe, da nema razloga a se bore i daju svoj maksimum jer će dobiti otkaz PUTEM TELEFONA!!!", objavila je Snežana Borjan na svom "Instagramu".

Nenad Filipović je iskusan golman. Bio je član Rada, Bečeja, Banata, Videotona, MTK, Teleoptika, Etara, Radničkog iz Niša, Mačve, a zatim i TSC u kome je proveo čak pet sezona.