Ma kakav fudbal, novac je u građevinarstvu: Dejan Stanković zida u Beogradu, a Aleksandar Kolarov je odabrao ovaj grad!

Nekadašnji kapiten selekcije Srbije i zvezda Lacija, Rome, Intera i Mančester Sitija, Aleksandar Kolarov odlučio da u Zrenjaninu sagradi veliki tržni centar.

Redakcija
28. septembar 2023, 2:24

Kolarov i Salapura. (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Nekada fudbalske zvezde i reprezentativci, a danas građevinski preduzimači! Dejan Stanković u Beogradu počinje da zida velelepni stambeno poslovni kompleks na Trgu Slavija, dok nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i igrač Lacija, Mančester Sitija, Rome i Intera, počinje gradnju poslovnog prostora u Zrenjaninu, kao suvlasnik investitorske firme.

"Nedavno su počeli pripremni radovi na parceli u Topličinoj ulici, gde će se nalaziti tržni centar „Riteil park Topličina. Poslovni prostor u naselju Šumica gradi firma čiiji je suvlasnik nekadašnji srpski reprezentativac, Aleksandar Kolarov", stoji u objavi gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure, koji je ugostio Aleksandra Kolarova u svojoj kancelariji.

Posao je već dogovoren...

"Tim povodom, juče sam u svom kabinetu priredio prijem za Aleksandra Kolarova i njegove saradnike. Dobio sam uverenje da će se lokali useliti početkom 2024. godine. Za nas je veoma važan dolazak novog investitora, ulaganje u Zrenjanin, a pre svega otvaranje novih radnih mesta. Izgradnjom ovog centra biće otvoreno oko 40 novih radnih mesta. Ukupna površina objekta biće oko 3.000 kvadratnih metara", ističe u svojoj objavi gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.

Da susret protekne u svečarskom duhu svedoči fotografija na kojoj su legendarni fudbaler i Salapura koji je na poklon dobio dres Mančester Sitija s prezimenom - Kolarov.