Lepotica iz Nemačke protiv norveške gol-mašine: Zvezda Mančester Sitija Erling Haland dobio nepristojnu ponudu Alise Šmit!

Atraktivna nemačka atletičarka izazvala na trku sjajnog napadača, a pre nekoliko godina takmičila se i sa Matsom Humelsom iz Borusije Dortmund na atletskoj stazi.

Redakcija
25. avgust 2023, 9:36

Alisa Šmit. (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Da li je to nova ljubav na pomolu? Najlepša atletičarka na svetu Nemica Alisa Šmit izazvala je Erlinga Halanda, fudbalera Mančester Sitija. Atraktivna Nemica uputila je poziv Norvežaninu, tačnije izazvala ga je na trku, tvrdeći da bi mogla da ga pobedi.


Zvezda Mančester Sitija Erling Haland je vrlo brz za svju visinu i građu. Radi se o ekplozovnom napadaču koji je prošle sezone bio i prvoi strelac Premijer lige Engleske. Tokom prošlog takmičarskog ciklusa, na jednom meču Erling je trčao 36,2 km/h.

Međutim, Alisa Šmit smatra da bi bez problema pobedila Erlinga Halanda u svojoj omiljenoj disciplini - 400 metara. Njeno najbolje vreme na ovoj deonici iznosi nešto ispod 55 sekundi. Ideju da se takmiči sa Halandom, sekspeilnoj Nemica dobilaje kada je 21. avgusta na Svetskom prvenstvu u atletici u Budimpešti.

Erling Braut Haaland Norveška
Erling Haland.(foto: /)

"Hm, ne znam – možda. Mislim, da na 400 metara, da. Na 200 metara bi bilo teže. Bilo bi mi drago da se trka održi", reka je Alisa na predlog da se izmeri sa Norvežaninom.

Na pitanje kada bi trka mogla da se održi, sjajna atletičarka nije imala spreman odgovor.

"Ne znam, moram njega da pitam. Ali ja sam uvek spremna".

Alisa Šmit obožava fudbal. Pre četiti godine je održala  otvoreni trening sa fudbalerima Borusije iz Dortmunda. Na crtu u trci na 400 metara izašao joj je kapiten Mats Humels

Alisa Šmit je zahvaljujući lepoti i gracioznoj pojavi stekla ogromnu popularnost. Slično je i sa društvenim mrežama. Na "Instagramu" lepu Nemicu prati više od 3.500.000 ljudi.