Leči tugu na Mikonosu posle neuspeha na EURO 2024! Šampanjac i sunce, Lazar Samardžić i Sila Enisa baš uživaju!

Mladi napadač Udinezea i Orlova i njegova izabranica Sila Enisa odmaraju na jednoj od najskupljih grčkih destinacija.

Redakcija
10. jul 2024, 10:22

(Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Nije ga bilo sa Englezima, podigao je selekciju Srbije kada je ušao protiv Slovenije, protiv Danske je bio starter, ali nije uspeo da zatrese mrežu! Lazar Samardžić kao i uostalom svi reprezentativci Srbije pamtiće EURO 2024. u Nemačkoj po lošem, po eliminaciji u grupnoj fazi, ali je svojim odnosom prema nacionalnoim dresu Srbije mladi ofanzivac Udinezea pokazao da je budućnost Orlova.

Igrači su se po povratku u Beograd pozdravili, svako je otputovao po svetu, kako bi iskoristili vreme za odmor. Ni Lazar Samardžić nije izuzetak.

Mladi ofanzivni vezista je u Grčkoj, i to na zaista luksuznoj lokaciji. Samardžić uživa sa devojkom, Silom Enisom na Mikonosu. Upravo je ova atraktivna mlada dama na "Instagram" storiju objavila fotku sa najskuplje plaže na Mikonosu. Za flašu najskupljeg šampanjca treba izdvojiti i nekoliko desetina hiljada evra.

To nije tajna, ležaljka uz samo more na ovom delu Mikonosa košta čak 1.000 evra. Takođe, ova plaža je poznata po fantastičnim cenama pića i ludim žurkama.

Sila Enisa u stopu prati svog izabranika, bila je priustna i tokom mečeva na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, bodrila ga je sa tribina.

Sila Enisa
(foto: Zvanični FB/TW/IG igraća)