Kilijan Mbape poslao čudnu poruku Francuzima i selektoru Didijeu Dešanu! EURO 2024. za superstara kao noćna mora!

Najbolji igračikapiten "galskih petlova" imao peh sa povredom nosa, igrao deo turnira sa maskom, ali nije uspeo da odvede tim do samog vrha, Španija je bila bolja.

Redakcija
10. jul 2024, 7:54

(Foto: Getty Images)

Najbolji igrač Francuske na EURO 2024. bio je bleda senka onog igrača koji je strah i trepet za golmane i protivničke odbrane! Ni na EURO 2024. Kilijan Mbape nije uspeo da postigne gol kao ni na prethodnom. Razočaran je i samokritičan nakon ispadanja Francuske u polufinalu.

U dvoboju najvećih favorita pobedila je Španija sa 2:1, a kapiten Francuske tokom EP nije bio na top nivou. Po jedna asistencija za gol i autogol, kao i jedan pogodak iz penala malo su za jednog od najboljih igrača sveta. Činjenica je da za to ima opravdanje, polomljen mu je nos na meču protiv Austrije, zbog kojeg je do polufinala igrao sa maskom.

"U fudbalu si ili dobar ili nisi. Ja nisam bio dobar. Moj Euro je neuspeh. Hteo sam da postanem evropski šampion, ali sada ranije odlazim na odmor. Dobro ću se odmoriti, to mi je potrebno kako bi se spremio za početak novog života. Čeka me puno toga", rekao je Mbappe referirajući se na to što će idućeg tjedna biti predstavljen kao igrač Reala.

Francuska nacionalna selekcija je sada na prekretnici.

"Nisam ja selektor, to je pitanje za njega. Ne mogu da dođem ovde i kažem što se sve treba menjati. Ja moram da budem na top nivou. To je pitanje za selektora", rekao je Mbape.