Jako sam žalosna: Pogledajte kako su u Fudbalskom klubu Javor iz Ivanjice primili vest o eliminaciji Dinama Zagreb!

Posle remija i ispadanja zagrebačkih "modrih" iz kvalifikacija za ulazak u Ligu šampiona, na "twitter" nalogu člana Superlige osvanula fotografija ekipe Dinama koje nije uspela da pobedi u Atini, a iznad nje je postavljenja fotografija starije dame koje se osmehuje na - groblju uz šaljiv komentar!

Redakcija
21. avgust 2023, 7:35

Golman Livaković nije uspeo da spasi Dinamo ispadanja u Atini. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Elininacija Dinama iz kvalifikacija za ulazak u Ligu šampiona, odnosno uspeh AEK u istorijskom dvomeču pratila je čitava Evropa. Ovaj duel će sigirno ući u istoriju fudbala jer se uoči prvog meča u Atini dogodilo brutalno ubistvo pristalice atinskog kluba. Uprkos zabrani UEFA, u grčku prestinicu ušlo je 150 navijača Dinama koji su doputovali iz Zagreba i izazvali nerede u kojima je poginuo Mihalis Kacuris.

Taj duel, odnosno, revanš u kome je Dinamo posle produžetaka ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona i protiv praške Sparte će igrati za grupu u Ligi Evrope, "inspirisao" je tim koji se bavi društvenim mrežama u Fudbalskom klubu Javor iz Ivanjice, članu Superlige Srbije.

Naime, Fudbalski klub Javor je na svoj "twitter" nalog postavio fotografiju ekipe Dinama koje je igrala 2:2 u Atini, a iznad toga fotografuju jedne starije gospođe,nasmejane i to na groblju!

"Jako sam žalosna", napisano je iznad fotografije na kojoj se dama smeje.

Ovaj post imao je velki broj klmentara koristnika društvenih mreža.