Ivan ilić i Nemanja Radonjić blistali, Vanja Milinković Savić fantastičan na golu: Piksi Stojković da vodi na piće Ivana Jurića, Torino opet na srpski pogon!

U okviru Kupa Italije "bikovi" dobili Feralpisalo, a strelac jednog od golova bio je mladi vezista Torina i Orlova Ivan Ilića.

Redakcija
15. avgust 2023, 10:04

Ivan Ilić proslavlja gol za Torino. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Otišao je Saša Lukić u Fulam, došao Ivan Ilić iz Verone, ekipa Torina i dalje ima trojicu srpskih reprezentativaca u ekipi i u predstojećoj sezoni Serije A! Vanja Milinkovć Savić je broj jedan na golu, nezamenljiv, stub odbrane, Nemanja Radonjić je dobio čuvenu "desetku na leđima", predvodi napad, dok je mlađani Ivan Ilić možda i najbolji učenik hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića koji uspešno predvodi "bikove".

U novu sezonu startovali su pobedom, uz dosta muke savladan je Feralpisalo u prvom kolu Kupa Italije - 2:1. Dali su srpski fudbaleri veliki doprinos rezultatima Torina u prethodnoj sezoni, a ako je suditi na osnovu starta nove ništa drugačije neće biti ni u predstojećoj takmičarskoj godini. Preokret ekipe Ivana Jurića i plasman u narednu rundu (2:1) režirali su srpski reprezentativci Ivan Ilić i Nemanja Radonjić.

Pre svih Ivan Ilić je pokazao da je u dobroj formi, prihvatio je srpski vezista loptu sa levog boka i sa dvadesetak metara lansirao raketu ka golu Feralpisala. Bio je to njegov treći gol na 16. utakmici za Torino. Ima i  tri asistencije. Golovi i asitencije od mladog igrača se tek očekuju.