Igraju fantastično, jer spavaju kao bebe i "na oblacima": Otrivena tajna iz spavaćih soba fudbalera Real Madrida!

Španski mediji preneli su informaciju da fudbaleri "kraljevskog kluba" spavaju na specijalnim dušecima čija je cena astronomskih 55.000 evra.

Redakcija
23. februar 2024, 9:07

(Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Nije tek tako Real Madrid prozvan "kraljevski klub".Fudbaleri i članovi stručnog štaba tima iz prestonice Španije već decenijama uživaju u maksimalnim uslovima koje im klub omogućava. Od novca i uslova za trening, pa do mesta stanovanja i načina života.

Nedavno su španski mediji otkrili da u spavaćim sobama fudbalera Real Madrida, od onihnajmlađih pa do najiskusnijih Modrića, Krosa i Naća postoji nešto koji košta kao manji stan u Beogradu, a značajno im pomaže na terenu! Fudbaleri Real Madrida kupuju dušeke koji koštaju čak 55.000 evra, prelela je uticajna "Marka".

Te specijalne dušeke prozivodi čuvena britanska kompanija koja postoji 120 godina. Igrači Real Madrida ne mogu bez njih.

"Fudbaleri se brže oporavljaju na dušeku koji ublažava pritisak na mišiće i kosti. Ovaj dušek čak analizira položaj koji telo zauzme tokom spavanja kako bi odgovarao korisniku. Dakle, prilagođava se telu. Oni su potpuno prirodni, nema lepka niti pene. Kupuje ih veliki broj prvotimaca Reala, kod jednog smo zamenili sve dušeke, u svakoj spavaćoj sobi", kaže Alfonso del Saz, španski preduzetnik koji uvozi dušeke u rodnu zemlju.

I drugi sportisti osim fudbalera Real Madrida rado kupuju ove dušeke. Naravano, ako o sebi mogu da priušte.

"Kada spavate na dušeku koji vam se prilagođava smanjuju se tačke pritiska na određena mesta i čini da se mišići i kosti normalizuju nakon napora i nema pritiska da negativno utiče na proces oporavka", ističe DEl Saz.