I to se dogodilo: Kapiten Junajteda ide na doboš

Hari Megvajer je definitivno spreman da promeni sredinu, a želi to i klub iz Mančestera.

Ivan Radošević
24. januar 2023, 5:30

Muke Megvajera u Junajtedu su velike. (Foto: Getty Images)

Mančester Junajted će na leto da stavi Harija Megvajera na transfer listu. Engleski mediji danas pišu da Megvajer neće napustiti klub ove zime, ali da bi na leto vrlo lako mogao da ode sa "Old Traforda".
 
Erik ten Hag evidentno nema poverenje u njega, čak i kada nije mogao da računa na Lisandra Martineza, štopera je pre igrao Luk Šo, a levi bek je u tom slučaju bio Tajler Malasija
 
Megvajer je došao za 85 miliona evra, nije lako povratiti taj novac, tačnije, Junajted će biti srećan ako vrati polovinu uloženog. O imenima klubova je još rano govoriti, ali teško je zamisliti Megvajera van Premijer lige. 
 
U Junajted je stigao iz Lestera, leta 2019. godine, prethodno je nosio dresove Hala, Vigana i Šefild Junajteda u kom je i ponikao. Neadvno je viđen sa čelnicima Aston Vile...
 
Megvajer će u martu napuniti 30 godina, a Transfermarkt ga sada procenjuje na samo 30 miliona evra. To i nije neko tržišno merilo, ali Junajted ne može da se nada znatno većoj sumi, posebno ako do kraja sezone ostane rezervista.