Hoće ga golovi, hoće ga nagrade, hoće ga novac u 2023. godini: Aleksandar Mitrović već dobio moćnu čestitku, evo od koga!

FSS proglasio špica Al Hilala za naj-igrača u godini na izmaku, usledila je munjevita reakcija kluba iz Saudijske Arabije u koji je Mitrogol došao ovoga leta iz Fulama.

Redakcija
8. decembar 2023, 6:31

(Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Selektor Dragan Stojković Piksi i napadač Aleksandar Mitrović proglašeni su za najboljeg trenera odnosno najboljeg fudbalera Srbije za 2023. godinu. "Zlatne lopte" Fudbalskog saveza Srbije biće im dodeljene vrlo brzo.

"Osvajač "Zlatne lopte" Fudbalaskog saveza Srbije. Zasluženo za našeg Mitra", stoji u objavi Mitrovićevog kluba Al Hilala iz Saudijske Arabije u koji je srpski golgeter stigao ovog leta.

Predvođen Mitrogolom, Al Hilal je trenutno lider u prvenstvu Saudijske Arabije sa sedam bodova više od Al Nasra za koji nastupa Kristijano Ronalda. Mitrović je ove sezone dao već 13 golova u 13 utakmica.

Snažni golgeter je sa nacionalnim timom Srbije izborio je plasman na EURO 2024 u Nemačkoj, gde će se Orlovi sastati sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.