Goman Kanade i Crvene zvezde na meti hrvatskih huligana: Vređali mu porodicu, supruga im brutalno odgovorila

Tokom svih 90 minuta Milan Borjan, Srbin iz Knina, bio izložen vređanju i omalovažavanju, ali je uspeo da sačuva pribranost i pored ubedljivog poraza njegove selekcije od 4:1 protiv "kockastih".

Redakcija
28. novembar 2022, 9:54

Milan Borjan sa suprugom Snežanom i sinom Filipom. (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Milan Borjan, golman reprezentacije Kanade i Crvene zvezde dugo će pamtiti meč 2. kola grupe F u Kataru između njegove selekcije i Hrvatske. Em što su Kanađani doživeli težak poraz, em je što je čak četiri lopte vadio iz mreže, Borjan je tokom čitavog meča slušao je brutalne uvrede hrvatskih huligana iza gola. Psovali su mu porodicu, majku, suprugu, vređali poreklo...Divljanje trajalo svih 90 minuta!

Transparent Milan Borjan
Zsatava hrvatskih huligana u Kataru(foto: /)

Srbin rođen u Kninu, nije reagovao samo je u jednom trenutku podigaro tri prsta, tradicionalan srpski pozdrav. Nije reagovao i kada je na tribinama bila okačena sramna zastava na kojoj je bio traktor i pisalo "Knin 95". Meta napada bila je i njegova supruga Snežana. Ona Hrvatima nije ostala dužna, odmah im je poslal jaku poruku preko društvenih mreža.

"Slušala sam skandiranje svog imena na Svetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva sa tim, ali nisam očekivala da će se moja ime oriti na "Kalifa stadionu" na Svetskom prvenstvu! Woow! Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma koji su jači od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi!", napisala je Snežana uz sliku sa sinom.