Dao za hotel milion evra, pa otišao u banku: Hari Kejn više nije beskućnik, Bajern može da odahne

Englez je skoro četiri meseca bio u hotelu u srcu Minhena, odlučio nedavno da kupi kuću u kojoj je donedavno živeo Luka Ernandez, a ceh koji je ispostavio hotel bio je čak 1.221.000 evra

Redakcija
9. decembar 2023, 8:07

(Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Jedan od najboljih napadača sveta Hari Kejn stigao je ovog leta u Bajern, a tek posle nekoliko meseci uspeo je da pronađe kuću u kojoj će živeti on injegova familija u srcu Bavarske. Sve vreme, još od početka avgusta, Kejn je provodio u luksuznom hotelu u Minhenu.

Kako su preneli nemački mediji, jedna noć u hotelu u Minhenu Harija Kejna ili Bajern Minhen, svejedno, koštala je čak 11.000 evra. Kada se sabere vreme provedeno u hotelu, dolazi se do fantastične sume od 1.221.000 evra.

Centarfor engleske reprezentacije je konačno pronašao dom u kome će živeti. U pitanju je vila koja je pripadala Luki Ernandezu, doskorašnjem igraču Bajerna. Hari Kejn će u njoj živeti sa suprugom i njhovo četvoro dece.

Bajern je kupio ovog leta Kejna za 95 miliona evra od Totenhema. Postigao je već 18 golova na 12 utakmica, ima i pet asistencija, ima i četiri pogotka i dve asistencije u Ligi šampiona.