Da li će "Vlade Divac" doneti sreću crveno-belima na Ostrvu: Kiša i oblaci sačekali Crvenu zvezda u Mančesteru

Ekspedicija iz Beograda sletela u engleski grad gde će se sutra od 21.00 čas odigrati prvi meč nove sezone u Ligi šampiona, tim iz Ljutice Bogdana odmeriće snage sa slavnim Mančester Sitijem.

Redakcija
18. septembar 2023, 5:11

Fudbaleri Zvezde na Ostrvu. (Foto: Uradni facebook profil kluba)

Fudbaleri Crvene zvezde sleteli su u Mančester i to avionom "Vlade Divac". Kišovito vreme dočekalo je srpskog šampiona u Engleskoj. Oblačno i promenljivo vreme očekuje se i sutra kada je na progamu meč 1. kola Lige šampiona. Meč Mančester siti - Crvena zvezda na programu je u utorak od 21.00 čas.

Trener Barah Bahar poveo je 23 igrača Crvene zvezde: Omri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek, Srđan Mijailović, Naser Điga, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Marko Stamenić, Kings Kangva, Gelor Kanga, In Bom Hvang, Mirko Ivanić, Osman Bukari, Stefan Mitrović, Piter Olanjinka, Aleksandar Katai, Vladimir Lučić, Uroš Kabić, Šerif Endiaje i Žan Filip Kraso.

UEFA je odredila arbitre koji će pravdu deliti na utakmicama prvog kola grupne faze Lige šampiona, pa je tako meč Mančester siti - Crvena zvezda poveren Portugalcima. Na centru će biti Žoao Pineiro, kom će pomagati zemljaci Bruno Žesus i Lusijano Maija, dok će u VAR sobi sedeti Tiago Martins.