Crvena zvezda spremna za Mančester Siti: Zašto Barak Bahar ne računa na Jovana Mijatovića i Kostu Nedeljkovića?

Uoči 1. kola grupne faze eminentnog evropskog klupskog takmičenja, kormilar crveno-belih odlučio na na put povede 23 igrača, a sa spiska su izostali najmlađi igrači kluba iz Ljutice Bogdana.

Redakcija
18. septembar 2023, 10:30

Barak Bahar. (Foto: www.crvenazvezdafk.com)

Spremno je za start! Fudbaleri Crvene zvezde su otputovali na megdan Mančester Sitiju u Ligi šampiona. U utorak od 21.00 čas crveno-beli igraju meč prvog kola grupne faze Lige šampiona protiv "građana", a trener Barak Bahar odlučio je da na put povede 23 fudbalera.

U pitanju su svi fudbaleri koji su i registrovani na "A" listi za grupnu fazu Lige šampiona, pa tako nema nikakvih iznenađenja. Ovo je spisak igrača za Mančester iti - Golmani: Omri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Odbrana: Miloš Degenek, Naser Điga, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Vezni red: Hvang In Bom, Mirko Ivanić, Uroš Kabić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Kings Kangva, Osman Bukari, Srđan Mijailović, Vladimir Lučić, Stefan Mitrović, Marko Stamenić, Napad: Žan-Filip Kraso, Šerif Ndiaje, Piter Olajinka.

Od igrača koji su igrali za Crvenu zvezdu ove sezone nema Edmunda Ada, pojačanja iz Spartaka, ali ni mladih fudbalera koji su na "B" listi i igraće u Ligi šampiona mladih protiv Sitija (utorak, 16.00).

U tojgrupi su desni bek Kosta Nedeljković, vezista Jovan Šljivić i napadač Jovan Mijatovića. Barak Bahar ne računa na argentinskog fudbalera Aleksa Viga, koji kao ni Ado nije registrovan za Ligu šampiona.

Meč između Mančester Sitija i Crvene zvezde igra se u utorak od 21.00 čas na "Etihadu".