Crvena zvezda našla novog štopera: Kapiten TSC se vraća na Marakanu, a pre toga ide na EURO 2024!

Prema najnovijim informacijama sa Marakane, odlazak Aleksandra Dragovića i Nemanje Milunovića iz Zvezde trebalo bi da nadomesti Nemanja Stojić, defanzivac TSC i igrač koji se našao na Piskijevom spisku igrača za EURO 2024. u Nemačkoj.

Redakcija
28. maj 2024, 10:09

Ekipa TSC. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Crvena zvezda je osvajila četvrte vezane duple krune, klub se spema za nove kvalifikacije za Ligu šampiona. Počeo je zasluženi odmor za igrače, ali se na Marakani se uveliko radi na pojačanjima za narednu sezonu

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić objavio je da je dogovoren povratak Luke Ilića u Zvezdu, a kako sada stavri stoje u Ljutice Bogdana bi mogao da se vrati i sjajni defanzivac. Nemanja Stojić (26), kapiten TSC i nekadašnji Zvezdin đak mogao bi opet da zaduži crveno.beli dres, preneo je Telegraf.rs.

Navodno, pregovori između kluba i fudbalera traju, a ukoliko do konačnog dogovora dođe, Stojić bi se ponovo vratio na Marakanu. Svojevremeno je igrao za mlađe kategorije, a nastupao je i za Zvezdin razvojni tim Grafičar.

Stojić ima ugovor sa timom iz Bačke Topole do leta 2025. godine, a njegovo ime nalo se na spisku igrača koji će braniti boje Srbije na EURO 2024. u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula.