Crvena zvezda diže formu, a Delija nikad manje na tribinama: Protiv Radničkog iskorišćen "bonus", zašto nema navijača na Marakani?

Na Kup duelu na tribinama bilo jedva 1.000 pristalica crveno-belih, iz navijačke grupe stigao proglas.

Redakcija
8. decembar 2023, 6:49

(Foto: Uradni facebook profil kluba)

Problemi i nezainteresovanost! Veoma ubedljivu pobedu fudbalera Crvene zvezde nad Radničkim i plasman u četvrtfinale Kupa Srbije uživo je ispratio mali broj gledalaca na stadionu Rajko Mitić. Prema procenama jedva da je bilonešto više od 1.000 pristalica crveno-bele boje.

Tim povodom su se oglasili i najvatrenije pristalice crveno-belih, popularne Delije.

"Iskoristili smo bonus "sramotna poseta" za kup i sada više nemamo prava na to. U subotu Marakana mora da pokaže reakciju, pogotovu sever, na ovu sramotnu posetu protiv Radničkog iz Niša! Subota je, moralo bi da se sada pokaže pravi navijački mentalitet na našoj tribini. Da probamo da napunimo bar tri sektora na severu i tako dokažemo da sledeće nedelje ne dolaze ljudi na stadion da gledaju Mančester Siti, već da dolaze da gledaju Zvezdu! Sve ostalo bi bila bruka i sramota! Takođe, pozivamo sve navijače da ponesu šalove u subotu! Stiglo je hladno vreme, a i da napravimo dobru uvertiru pred utakmicu sa Mančester Sitijem, gde pozivamo ceo stadion da ponese šalove, da napravimo spektakl za pamćenje", stoji u saopštenju navijačke grupe Delije.

Meč na Marakani Zvezda igra u subotu od 16.00 časova protiv lučanske Mladosti.