Ćerka trenera Mančester Sitija sve popularnija: Marija Gvardiola mami uzdahe muškaraca!

Mezimica legendarnog Pepa Gvardiole se zabavljala se bivšim igračem Totenhema i engleskim reprezentativcem Dele Alijem, na "Instagramu" je prati 400.000 ljudi i bavi se modom.

Redakcija
30. septembar 2022, 10:27

Marija Gvardiola. (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Mnogo puta do sada trener Mančester Sitija Pep Gvardiola isticao je da mu je porodica sve u životu. Jedan od najboljih svetskih stručnjaka i nekadašnji kormilar i igrač Barselone i Bajern Minhena, Pep Gvardiola, sa suprugom Kristinom Sera ima troje dece: ćerke Mariju (21), Valentinu (14) i sina Marijusa (21).

Najstarija ćerka, Marija, izuzetno je aktivna na društvenim mrežama, ima veliki broj pratilaca. Često objavljuje sjajne fotografije, a popularnost je stekla i tako što se zabavljala sa bivšim engleskim reprezentativcem Dele Alijem (26), koji do ove godine nosi dres turskog Bešiktaša.

Mediji u Španiju prate šta se dešava u životu ove mlade dame, a letos su njene fotografije preplavile ženske magazine jer je promenila boju kose! Reakcije su bile fantastične, odromna većina je bila oduševljena jer je postala plavuša. Uz to, Marija Gvardiola ima i novu ljubav. Dele Ali je odavno zaboravljen.

Marija Gvardiola je, kao i čitava familija, dolazila na proslave titula gde god je njen otac Pep radio. Njen "Instagram" profil prati više od 400.000 ljudi. U njenim objavama se mogu vidjeti luksuzna odeća kao i tašne. Vreme mlade influenserike očigledno tek dolazi.