Borba za njegov potpis: Turski velikan nudi 10 miliona slavnom Žozeu Murinju!

Portugalski trener Žoze Murinjo mogao bi ovog leta da postane šef struke Bešiktaša, koji je spreman da mu ponudi godišnju platu od 10 miliona evra.

Sara Milićev
21. maj 2024, 7:48

(Foto: Getty Images)

Potpredsednik Bešiktaša Husen Jucel, izjavio je da je preostao još jedan sastanak sa Žozeom Murinjom sledeće nedelje, i najavio je da dolazi na klupu istanbulskog tima.

"Murinjo i ja smo se sastali pre mesec dana u Istanbulu i izneo sam mu ideju za budućnost kluba i kakve su nam ambicije u narednim godinama. On je rekao da mu se te ideje sviđaju i zatražio je da dobije određeno vreme za razmišljanje. Njegova cena je između osam i 10 miliona evra godišnje i tu finasisjku konstrkciju ću uspeti da zatvorim, pre svega zahvaljjujući sponzorima. On je fenomenalan trener i zaslužuje da bude deo našeg kluba. Ukoliko, ipak, ne bude želeo da prihvati našu ponudu, onda ćemo morati da pronađemo drugo rešenje, a budite uvereni da će i ono biti u rangu Portugalca", istakao je Jucel.

 Murinjo je ovog proleća dobio otkaz u Romi, a pisalo se i o njegovom potencijalnom odlasku u suparnički Fenerbahče za koji nastupa i kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić.