Bomba iz Barselone: Robert Levandovski može da ide iz kluba?!

Prema najnovijim informacijama, Poljak će teško sačekati kraj ugovora u Kataloniji, učinak u tekućoj sezoni ne zadovoljava apetite evropskog velikana.

Redakcija
4. decembar 2023, 7:41

(Foto: /)

Šok u Kataloniji! Fudbalski klub Barselona ozbiljno razmatra da proda Roberta Levandovskog! Hose Alvarez, poznati španski novinar, tvrdi da u Barseloni ne odbacuju mogućnost rastanka sa poljskim napadačem.

Robert Levandovski je posle dolaska iz Bajerna u Španiju imao furiozan start, ali kako vreme odmiče vidi se da mu je tonus sve niži i da sve teže pogađa mrežu rivala. Uz to vrlo često neke taktičke zahteve trenera Ćavija, Poljak ne može da sprovede u delo jer ne može da odigra presung na željenom nivou.

Poznato je da brazilski napadač Vitor Roke stiže u januaru, umesto na leto, uskoro bi trebalo da bude u timu Ćaviju. Plan je da Roke uči od Levandovskog, koji i dalje ostaje prvi napadač, ali siguran je samo do leta.

Robert Levandovski ima ugovor do 2026. godine Klubovi iz Saudijske Arabije bi ga rado videli u svojim redovima. Levandovski je ove sezone postigao osam golova i ima četiri asistencije, ali je veliki problem i što propušta mnogo šansi. Godine ipak čine svoje.